КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Опорний заклад освіти Кіцманський ліцей Кіцманської міської ради
Головна > Новини > Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
НОВИНИ

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

19-04-2024, 10:55

У закладі, під керівництвом вчителя предмету «Основи здоровʼя» Валентини ПЕТРАКОВИЧ вдало проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
Такі заходи, як міні-лекторій "Це повинен знати кожен", екскурсія у підрозділ МНС, вікторина про правила поведінки в надзвичайних ситуаціях та гутірка "Поведінка в лісі" допомогли учням засвоїти необхідні знання. 
Важливою частиною заходів стала інтерактивність, що проявлялась у проведенні практичних занять та диспутів, а також у створенні стінгазет на теми безпеки. Демонстрація відеофільмів та виступи рятувальників поглибили усвідомлення учнів про важливість безпеки та готовності до дії у небезпечних ситуаціях.
Виступ ДЮРП "Юний рятувальник Буковини" для учнів початкової школи був яскравим та пізнавальним. Маленькі учасники отримали можливість дізнатися більше про героїчну працю рятувальників через доступні та захопливі форми, презентації. Це сприяло підвищенню обізнаності дітей у питаннях безпеки та вихованню почуття відповідальності за власну безпеку та безпеку оточуючих.
Проведені виховні години з тематики безпеки життєдіяльності за участю класних керівників виявилися дуже ефективними у формуванні у дітей навичок безпечної поведінки та вміння реагувати на надзвичайні ситуації. Класні керівники, які є авторитетами для учнів, вдало поєднали пізнавальний матеріал з цікавими вправами та обговореннями.
Всі ці заходи допомогли підвищити рівень усвідомлення учнів щодо важливості безпеки у їхньому повсякденному житті.
 
#Тижденьзнаньзосновбезпекижиттєдіяльності#НПВБуковини2024

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →